Ομπράντοβιτς: «Για 13' παίξαμε χωρίς σέντερ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό.

Ομπράντοβιτς: «Για 13' παίξαμε χωρίς σέντερ»

Η Παρτιζάν πάλεψε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε σε κάποιες λάθος αποφάσεις που πήρε του.

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε:

Για το ματς: «Όταν πηγαίνεις στην παράταση θεωρείς ότι έχει πιθανότητες να κερδίσει, εγώ θεωρώ ότι χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ώστε να κερδίζουμε απόψε το παιχνίδι. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τα δικά μας λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Ακόμα και έτσι το γεγονός ότι χάναμε μόλις 6 πόντους ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς στο ημίχρονο. Όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την αντίδραση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ όμως ότι κάποιες κακές αποφάσεις μας κόστισαν και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Ένα ακόμα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού ήταν όταν παίξαμε χωρίς τους Σμάλαιγκιτς και τον Καμίνσκι, οι οποίοι αποβλήθηκαν με 5 φάουλ».

Για το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι: «Θεωρώ όπως είπα και νωρίτερα, ήταν σημαντικό το γεγονός ότι δεν είχαμε τον Καμίνσκι και τον Σμάλαιγκιτς για μεγάλο διάστημα και σε όλη την παράταση δεν είχαμε κάποιο πεντάρι. 13 λεπτά αγωνιστήκαμε χωρίς αυτούς και τα 13 λεπτά στο μπάσκετ είναι μια ολόκληρη ζωή».

Για την επίθεση του Ολυμπιακού: «Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 49 πόντους από τον Ολυμπιακό λόγω των δικών μας λαθών, τους επιτρέψαμε ευκολά καλάθια στον αιφνιδιασμό και επιθετικά ριμπάουντ. Στο τρίτο δεκάλεπτο όπως είδατε σκοράραν 10 πόντους. Τα ριμπάουντ μας ήταν περισσότερα, κάναμε λιγότερα λάθη. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα πράγμα είναι πολύ περισσότερα αλλάξαμε κάποια από αυτά αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».