Ολυμπιακός: Συγκίνηση στο ΣΕΦ - Ο Ζάρκο επέστρεψε!

Ο σπουδαίος Ζάρκο Πάσπαλ είναι στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Παρτιζάν και φωτογραφήθηκε δίπλα στη φανέλα του που κοσμεί πλέον το στάδιο. 

Ολυμπιακός: Συγκίνηση στο ΣΕΦ - Ο Ζάρκο επέστρεψε!

Συγκίνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! Ο σπουδαίος και θρυλικός Ζάρκο Πάσπαλ επέστρεψε στο γήπεδο που δοξάστηκε. Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν, ο σπουδαίος παλαίμαχος Μαυροβούνιος μπασκετμπολίστας, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας του Πειραιά τη δεκαετία του '90, βρίσκεται στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, ο θρυλικός Ζάρκο Πάσπαλ (1991-1994), ο οποίος κατέκτησε τίτλους, πρωταθλήματα και διακρίσεις με τον Ολυμπιακό, φωτογραφήθηκε δίπλα στη φανέλα του με το νούμερο «8», η οποία και κοσμεί πλέον την είσοδο στο γήπεδο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ζάρκο Πάσπαλ κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό το 1994, ενώ έφτασε με τους Πειραιώτες έως και τον τελικό του Final Four το 1994. Ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην ιστορία της ομάδας του Πειραιά και ενδεχομένως ο σημαντικότερος ξένος μαζί με τον Ντέιβιντ Ρίβερς.