Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για να πάει στο Final 4»

Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/10) τον Ολυμπιακό και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθέωσε το μπάσκετ που παίζουν οι Πειραιώτες.

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για να πάει στο Final 4»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ που παίζει μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του αγώνα της Παρτιζάν με τους Πειραιώτες, την Πέμπτη, στο ΣΕΦ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πάει στο Final 4. Πέρσι έφτασαν στον τελικό και λίγο έλειψε να είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ. Φέτος είχαν προβλήματα τραυματισμών και προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Θα έχουμε δύσκολο έργο στην έδρα τους. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που παίζουν μαζί για χρόνια. Έχουν τον ίδιο προπονητή και έφεραν εξαιρετικούς παίκτες για να καλύψουν τα κενά από την αποχώρηση κάποιων ηγετικών παικτών», ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για την αντίδραση που θα έχει η ομάδα του μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα είπε: «Περιμένουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι από κάθε άποψη. Αυτό που ήταν εμφανές από το ματς με την Μπαρτσελόνα, είναι πως για να αποδώσεις καλά στην Ευρωλίγκα πρέπει να έχεις συγκέντρωση για 40 λεπτά. Δεν επιτρέπεται να γίνονται κάποια λάθη, όπως βιαστικά σουτ ή να μην κάνουμε box out. Δεν έχουμε χρόνο για να στενοχωριόμαστε. Έτσι είναι αυτή η διοργάνωση. Κάνεις μια ανάλυση και απλώς προετοιμάζεις το επόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες ξέρουν τι έγινε χθες και φυσικά περιμένω την αντίδρασή τους».