Ολυμπιακός: Κανονικά με Παρτιζάν ο Γκος

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τους Σέρβους (19/10).

Ολυμπιακός: Κανονικά με Παρτιζάν ο Γκος

Οι τραυματισμοί και το «καυτό» πρόγραμμα στη αρχή της σεζόν δεν έχει αφήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δουλέψει όπως εκείνος θέλει. Αυτό άλλωστε δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν το ματς με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε τους ΜακΚίσικ και Γκος κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ενώ έχασε και νωρίς (17') τον Κάνααν, έχοντας πρόβλημα στη γραμμή των γκαρντ. Όσον αφορά όμως τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, ο Αμερικανός είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως προπονήθηκε κανονικά και πως θα τεθεί στη διάθεση του για το ματς με τους Σέρβους. Μια επιστροφή που αν μη τι άλλο θα ενισχύσει τους νταμπλούχους Ελλάδας και θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε πως ο Γκος είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα της Basket League με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και έχασε τα ματς με Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ και Αρμάνι.