Λούντζης: «Πάντα είμαι έτοιμος»

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (13/10, 21:15) την Μπαρτσελόνα, με στόχο το δύο στα δύο, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι δηλώσεις του Λούντζη.

Λούντζης: «Πάντα είμαι έτοιμος»

«Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες που ξέρουν πως να παίζουν το παιχνίδι», τόνισε ο Μιχάλης Λούντζης και συμπλήρωσε: «Νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε από νωρίς τη σκληράδα που διαθέτουμε. Να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να έχουμε συνέχεια μια επαφή μαζί τους και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Αν τους αφήσεις ελεύθερους σίγουρα θα παίξουν πολύ καλό μπάσκετ».

Σε ερώτηση αναφορικά με τη μεγάλη λίστα των τραυματιών, σχολίασε: «Δεν είναι ευχάριστο, ούτε καλό μια ομάδα να μην έχει όλους τους παίκτες της. Όχι μόνο για όσους παίζουν, αλλά και για τα παιδιά που αισθάνονται περίεργα που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δυστυχώς στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Ευτυχώς τα παιδιά δεν έχουν κάτι πολύ σοβαρό και πιστεύω πως σύντομα θα είναι κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ».

Τέλος, για το αν είναι έτοιμος, δεδομένου ότι λόγω της απουσίες του Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος αναμένεται να έχει αυξημένα καθήκοντα, απάντησε: «Πάντα είμαι έτοιμος».