Στον… αέρα τα ευρωπαϊκά ματς των Ισραηλινών ομάδων

Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη μέση Ανατολή είναι στον… αέρα η διεξαγωγή των ευρωπαϊκών αγώνων των Ισραηλινών ομάδων.

Στον… αέρα τα ευρωπαϊκά ματς των Ισραηλινών ομάδων

Η κατάσταση στη μέση Ανατολή είναι έκρυθμη από το πρωί του Σαββάτου και το Ισραήλ με την Παλαιστίνη είναι σε πόλεμο. Μετά την πυραυλική επίθεση που έγινε σε Ισραηλινό έδαφος και αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα με την κατάσταση να γίνει όλο και χειρότερη.

Φυσικά τα τελευταία γεγονότα δεν αφήνουν ανεπηρέαστο και τον αθλητισμό. Τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων για ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι απίθανο να γίνουν τα ματς.

Επίσης δύσκολο είναι να γίνουν και τα παιχνίδια Ισραηλινών ομάδων που είχαν υποχρεώσεις εκτός έδρας. Η κυβέρνηση απαγορεύει την αναχώρηση ομάδων και αντιπροσωπειών στο εξωτερικό.

Υποχρεώσεις έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Αρμάνι στο Μιλάνο για τη Euroleague, η Χάποελ Ιερουσαλήμ παίζει στην Πορτογαλία με τη Μπενφίκα για το BCL, η Χάποελ Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τη Γουλβς για τη Euroleague Basketball. Όλα τα παιχνίδια είναι στον… αέρα και το πιθανότερο είναι πως θα οδηγηθούν σε αναβολή.