Ολυμπιακός: Τον φόβο τον έχει ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά του Παναθηναϊκού και δείχνει πως παραμένει για την ώρα το αφεντικό!

Ολυμπιακός: Τον φόβο τον έχει ο Παναθηναϊκός!

Στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ήθελε να το γιορτάσει με μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, έδειξε ικανός να το κάνει, όμως για άλλη μια φορά είδε τον αιώνιο του αντίπαλο να φεύγει θριαμβευτής! Τι κι αν άλλαξε όλη του την ομάδα, τι κι αν ήρθαν μεγάλοι παίκτες, τι κι αν αποκτήθηκε ο Σλούκας, τι κι αν στον πάγκο ήρθε ο Αταμάν, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.

Σε διάστημα μιας εβδομάδας ο Ολυμπιακός κέρδισε δυο φορές τον Παναθηναϊκό (στη Ρόδο μάλιστα με τρόπο επιβλητικό) και δείχνει πως για την ώρα παραμένει το αφεντικό! Και παίρνει ψυχολογία για τις επόμενες (μεγάλες) μάχες που θα ακολουθήσουν.

Η απουσία του Φαλ δεν στοίχισε στους Πειραιώτες, που ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη βραδιά τον Μιλουτίνοφ και κυρίως τον Πίτερς! Ο λευκός Αμερικανός, σε άλλο ρόλο φέτος απόντος του Βεζένκοφ, έδειξε τι είναι ικανός να κάνει, με πολύπλευρη προσφορά σε σκοράρισμα και ριμπάουντ! Θα είναι μια νέα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό!

Όπως σπουδαίος ήταν και ο Γκος, κάνοντας ήδη τους φίλους του Ολυμπιακού να αναθεωρήσουν γι’ αυτόν. Πιο ώριμος πλέον, αλλά και με θράσος, ο Αμερικανός γκαρντ θα προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα!

Ο Σλούκας δεν τα κατάφερε πάλι να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ήταν πρωταγωνιστής, αλλά στο έξτρα πεντάλεπτο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό. Και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι ξανά.

Δεν βιαζόμαστε να θριαμβολογήσουμε, είναι ακόμη νωρίς, αλλά το «2 στα 2» κάτι λέει. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα ίχνος φόβου απέναντι στον νέο Παναθηναϊκό (το αντίστροφο μάλλον συμβαίνει) και οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να …ματώσουν για να του πάρουν τα σκήπτρα.