ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε το "σπίτι" μας»

Συστάσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10, 21:15).

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε το "σπίτι" μας»

Συστάσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (6/10, 21:15) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξή της (18:15).

Δεδομένου πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.

Καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.

Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.

Προστατεύουμε το "σπίτι" μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.

Στο Game Of The Week της Euroleague στρέφουμε τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ευρώπης πάνω μας, μόνο για θετικό σκοπό.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η διάθεση των ελάχιστων εναπομεινάντων εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

Ηλεκτρονικά στο more.com
Την Παρασκευή (6/10), τρεις ώρες πριν την έναρξή του αγώνα, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».