Στέφαν Γιόβιτς: «Είμαι έτοιμος να δείξω ξανά στην Ευρωλίγκα τι αξίζω»

Ο Στέφαν Γιόβιτς επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και στη Βαλένθια και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του.

Στέφαν Γιόβιτς: «Είμαι έτοιμος να δείξω ξανά στην Ευρωλίγκα τι αξίζω»

O νέος πλέι μέικερ της Βαλένθια, Στέφαν Γιόβιτς, αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρα του, λέγοντας τα εξής: «Έχω να παίξω καιρό στην Ευρωλίγκα, αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο μου επέτρεψε να δείξω πολλά πράγματα», είπε κατά την παρουσίαση του ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος μέτρησε 5.9 πόντους και 5.6 ασίστ με την Εθνική Σερβίας ως αναπληρωματικός πόιντ γκαρντ, δείχνοντας σε αρκετά ματς τη μεγάλη του κλάση, ειδικά στη δημιουργία. Το μεγάλο του ατού άλλωστε…

«To μυστικό είναι η σκληρή δουλειά. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα, ξεκινώντας από την ACB και συνεχίζοντας στην Ευρωλίγκα. Ξέρω πως είμαι προετοιμασμένος και τώρα θα πρέπει να το δείξω σε όλους», δήλωσε ο 33χρονος γκαρντ.

Ο Γιόβιτς ταλαιπωρήθηκε από δεκάδες μικρούς και μεγάλους τραυματισμούς αλλά τους τελευταίους μήνες έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή σωματική κατάσταση:

«Νομίζω πως είμαι έτοιμος. Ανυπομονώ να ανταγωνιστώ ξανά. Είχα μερικές μέρες για να ξεκουραστώ. Δεν τραυματίστηκα και ετοιμάζομαι για τις δύο διοργανώσεις. Όλοι ξέρουν πως παίζω. Είμαι ομαδικός παίκτης, μοιράζω την μπάλα και κάνω την ομάδα μου καλύτερη. Πρέπει να αναγνωρίζω κάθε φορά τι χρειάζεται η ομάδα μου κάθε στιγμή και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω τα σουτ ή να παίξω ένας εναντίον ενός. Η ομάδα, όμως, θα έρχεται πάντα πρώτη».