Αναχωρεί για Ισπανία χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός

Μετά την αγχωτική του νίκη επί της Κύμης ο Ολυμπιακός φοράει ξανά το... ευρωπαϊκό του κοστούμι και ετοιμάζεται για τις διπλές αναμετρήσεις της εβδομάδας με Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο.

Αναχωρεί για Ισπανία χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν παρουσιάσει δύο πρόσωπα, αυτό της Ελλάδας με τις αγχωτικές νίκες επί του Χολαργού και της Κύμης και αυτό της Ρωσίας, όταν διέλυσε με... συνοπτικές διαδικασίες τη Χίμκι στην έδρα της.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη αγωνίζονται στην Ισπανία κόντρα στην Μπασκόνια, μια ομάδα που πέρυσι είχε αναδείξει τις επιθετικές του αδυναμίες, όταν τον είχε κερδίσει με 86-54 σκορπίζοντας προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ίσως ο περσινός αγώνας να είναι ένα ακόμα έξτρα κίνητρο τόσο για τον Μπλατ, όσο και για τους παίκτες του. Ο κόουτς του Ολυμπιακού σίγουρα θα ήθελε στο ξεκίνημά του να πάρει δύο διπλά σε έδρες που την περσινή σεζόν η ομάδα ηττήθηκε κατά κράτος (και η Χίμκι πέρυσι τον είχε κερδίσει με μεγάλη διαφορά), ενώ οι παίκτες ίσως να ψάχνουν στη Βασκονία την προσωπική τους εκδίκηση για το περσινό στραπάτσο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι χωρίς προβλήματα, αφού μοναδικός παίκτης που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Στην αποστολή επιστρέφει ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε προτιμηθεί να ξεκουραστεί στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Κύμη, προκειμένου να έχει δυνάμεις για τους αγώνες με Μπασκόνια (17/10) και Αρμάνι (19/10).

* Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στο ΣΕΦ κι από εκεί θα μεταβούν στο αερδορόμιο «Ελ. Βανιζέλος» με το πούλμαν της ομάδας.