Παρτιζάν: Τέλος κάθε συνεργασίας με Ραζνάνοβιτς - Τον κατηγορούν για την υπόθεση Μαντάρ

Τη λήξη κάθε συνεργασίας με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε η Παρτιζάν κατηγορώντας τον για τους χειρισμούς στη μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ στη Φενέρμπαχτσε.

Παρτιζάν: Τέλος κάθε συνεργασίας με Ραζνάνοβιτς - Τον κατηγορούν για την υπόθεση Μαντάρ

Κάθε συνεργασία έληξε η Παρτιζάν με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και το πρακτορείο του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας του Βελιγραδίου, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, η Παρτιζάν δε θα συνεργαστεί μαζί του ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πρακτορείο στον κόσμο, με τον πρόεδρο στη συνέχεια να ενημερώνει για το παρασκήνιο της μεταγραφής του Γιαμ Μαντάρ στη Φενέρμπαχτσε που ήταν και η αιτία στη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

«Μπορώ να πω ελεύθερα ότι τερματίσαμε τη συνεργασία μας με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο. Δεν θα δουλέψουμε μαζί τους ακόμα και αν είναι το τελευταίο πρακτορείο στον κόσμο! Αν πράγματι κάποιος έχει ειλικρινή επιθυμία να συνεργαστεί με κάποιον, θα το κάνει με έντιμο τρόπο. Εκείνος δεν το έκανε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Παρτίζαν.

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιαμ Μαντάρ, είπε: «Το δικαστήριο θα αποφασίσει για το ζήτημα. Ο Μαντάρ βγήκε από το συμβόλαιό του με παράνομο τρόπο. Από τη στιγμή που είχε ήδη αποφασίσει να φύγει, γιατί διαπραγματευόταν μαζί μας για νέα συμφωνία και περισσότερα χρήματα; Στα 22 του χρόνια, είχε την ευκαιρία να αναδειχτεί ο Καλύτερος Νέος Παίκτης στην Ευρώπη, παίζοντας για τον Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε... οφείλεται στην Παρτίζαν. Αυτό που έκαναν ήταν κάτι παραπάνω από ανήθικο! Δεν μας είπαν τίποτα.

Του πληρώσαμε τα πάντα, κυριολεκτικά αργήσαμε ελάχιστες ημέρες. Είναι σαν να σας καλώ σε γάμο, να έρχομαι στην πόρτα σας και να ρίχνω το προσκλητήριο πάνω από τον φράχτη! Τότε άρχισαν να ζητούν περισσότερα χρήματα για νέα συμφωνία. Του είπα: "ΟΚ, έχεις συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, ας υπογράψουμε επέκταση για άλλον έναν και θα σου δώσουμε περισσότερα χρήματα". Δεν νομίζω ότι ο Μαντάρ είναι κακός άνθρωπος αλλά επηρεάζεται με άσχημο τρόπο. Δεν αφήνεις έτσι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που σου δίνει την ευκαιρία. Η εταιρεία του Ραζνάτοβιτς έχει πάρει πολλά εκατομμύρια από την Παρτίζαν τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό που έκαναν ήταν ανήθικο και άδικο».