Ολυμπιακός: Νο1 στόχος ο Κέντρικ Ναν, ποιοι άλλοι NBAers κυκλοφορούν στην αγορά

Ο Κέντρικ Ναν σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, ποιοι άλλοι NBAers κυκλοφορούν στην αγορά

Ολυμπιακός: Νο1 στόχος ο Κέντρικ Ναν, ποιοι άλλοι NBAers κυκλοφορούν στην αγορά

Με τον Μάικ Τζέιμς να τελειώνει οριστικά για τον Ολυμπιακό (αν και ποτέ μη λες ποτέ) ο Κέντρικ Ναν περνάει σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι από καιρό σε συζητήσεις με την πλευρά του και θα προσπαθήσουν να τελειώσουν το θέμα του. Η αίσθηση είναι πως θα γίνει η δουλειά μαζί του, εκτός κι αν βρει αυτές τις ημέρες κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Είναι αλήθεια πως δυσκολεύεται λίγο ο Ολυμπιακός, αλλά πιστεύουμε πως θα βρει την άκρη στο τέλος και θα πάρει τον παίκτη που θα τον δυναμώσει στο «2». Με τον Τζέιμς δεν ήταν στο χέρι του. Οι Πειραιώτες περίμεναν να μείνει ελεύθερος. Δεν έμεινε. Σε συζητήσεις με τη Μονακό δεν θα έμπαιναν.

Με παίκτες τώρα από το ΝΒΑ δεν είναι και το πιο εύκολο να τα βρεις. Βλέπουμε και τον Παναθηναϊκό τι …τραβάει με τον Μίχαϊλιουκ. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία για τον Ναν. Την ίδια ώρα στην αγορά κυκλοφορούν και οι Τέρενς Ντέιβις (26χρ., Ράπτορς, Κινγκς), Τζαβόντε Γκριν (30χρ., Σέλτικς, Μπουλς) και Μπριν Φορμπς (30χρ., Σπερς, Μπακς, Νάγκετς, Τίμπεργουλβς). Για τον Ντέιβις είχε ακουστεί ενδιαφέρον και της Μπαρτσελόνα.

Ο Ναν είναι ο νο1 υποψήφιος για να βάλει τα ερυθρόλευκα. Εκτός αν κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός και πάρει κάποιον παίκτη που παίζει στην Ευρώπη. Λίγη ακόμη υπομονή.