Αντόνοφ: «Έχουμε ξεδιαλύνει το παιχνίδι του Σπανούλη»

O φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεμιόν Αντόνοφ, μίλησε για την φετινή EuroLeague και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ έχει ξεδιαλύνει το παιχνίδι του Βασίλη Σπανούλη.

Αντόνοφ: «Έχουμε ξεδιαλύνει το παιχνίδι του Σπανούλη»

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει... εφιάλτες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς οι Πειραιώτες έχουν νικήσει τέσσερις σερί φορές τους Ρώσους στα Final Four. Της στέρησαν το τρόπαιο το 2012, ενώ το 2013, το 2015 και το 2017, την άφησαν εκτός τελικού. Λογικό, λοιπόν, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρονται συχνά-πυκνά στους "ερυθρόλευκους".

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεμιόν Αντόνοφ, λοιπόν, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε τόσο στη νέα EuroLeague, όσο και στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. «Το πλεονέκτημα της ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που βρίσκονται πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουν τις απαιτήσεις του κόουτς, Παίζουμε αρκετά χρόνια στην Euroleague και γνωρίζουμε καλά τις συνήθεις κινήσεις πολλών παικτών.

Για παράδειγμα, έχουμε ξεδιαλύνει το παιχνίδι του Σπανούλη ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και μπορούμε ήδη να εικάσουμε πώς θα συμπεριφερθεί σε εκείνη ή την άλλη κατάσταση.

Γνωρίζεις ότι αυτός ο παίκτης συνήθως κινείται αριστερά και προσπαθείς να αμυνθείς σε αυτή την κατάσταση. Έχουμε εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο το οποίο μας παρέχει πλήρη ανάλυση τόσο των ατομικών όσο και των ομαδικών στοιχείων του αντιπάλου».