Ολυμπιακός: Χαμός με Τζέιμς και Ναν

Νέες πληροφορίες αυτή τη φορά από το Ισραήλ για τον Μάικ Τζέιμς και τον Ναν που βρίσκονται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Χαμός με Τζέιμς και Ναν

Το θέμα του Μάικ Τζέιμς και του Κέντρικ Ναν με τον Ολυμπιακό να είναι στη μέση έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Είναι ένα ζήτημα με τεράστιο ενδιαφέρον με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός παίκτη για την περιφέρεια τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) ρεπορτάζ από τη Σερβία ανέφεραν ότι το θέμα του Ναν έχει «παγώσει» για τον Ολυμπιακό, διότι οι Πειραιώτες δεν μπορούν να περιμένουν τον παίκτη.

Από το Ισραήλ έρχονται νεότερες πληροφορίες για το μεγάλο ζήτημα με τον Τζέιμς και τον Ναν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ ο Ολυμπιακός πράγματι τα έχει βρει σε όλα με τον Μάικ Τζέιμς και αυτό που μένει είναι να τα βρει ο παίκτης με τη Μονακό προκειμένου να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Όσον αφορά στον Ναν, τονίζει πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και θα περιμένουν για ένα διάστημα αν θα τα βρει ο Τζέιμς με τη Μονακό για να μείνει ελεύθερος. Εάν δεν συμβεί σύντομα κάτι τέτοιο τότε θα ενεργοποιηθεί ο Ναν, ο οποίος θα αποκτηθεί από την ομάδα του Πειραιά.