Σπανούλης: «Κίνητρο η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νέα μπασκετική σεζόν, τον Ντέιβιντ Μπλατ αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού.

Σπανούλης: «Κίνητρο η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Tv και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, τον προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ και τα κίνητρα που έχει.

Πιο αναλυτικά μίλησε:

Για την αγάπη του να ξεκινάει ως αουτσάιντερ: «Πάντα ήθελα να είμαι σε ομάδες που ξεκινάμε ως αουτσάιντερ και μέσα από σκληρή δουλειά και καθημερινότητα φτάνεις στην κορυφή. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο».


Για τη νέα σεζόν: «Ίδιοι στόχοι και ίδια νοοτροπία. Ήδη είμαστε 1,5 μήνα με τον κόουτς Μπλατ. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να εμπεδώσουμε τη φιλοσοφία του. Γνωριζόμαστε μέσα από τα γήπεδα, αλλά δεν είχαμε κάποια επαφή. Υπάρχει σεβασμός».

Για τον κόουτς Μπλατ: «Τι να πω για τον κόουτς; Όπου έχει δουλέψει έχει πετύχει. Παίζει ένα σύγχρονο μπάσκετ. Οφείλουμε να εκτελέσουμε τις οδηγίες του».

Για τα κίνητρα που έχει: «Κίνητρό μου είναι η αγάπη για το μπάσκετ, είναι να ανταγωνίζομαι, είναι η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο το κίνητρο για να παλέψουμε για τίτλους μετά από 2 χρόνια χωρίς κάποιο τίτλο».

Για το αν τον «θρέφει» η συζήτηση για την ηλικία του: «Δεν με τρέφει Εγώ θέλω να το έχω καλά με τον εαυτό μου. Παντού συζητιέται αυτό γιατί μας αρέσει αυτό το ιντριγκαδόρικο. Εγώ θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για το αν μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός: «Όταν φτάνεις στην κορυφή θα πέσεις και θα ξανανέβεις. Το θέμα είναι να διατηρηθείς. Για μια ομάδα που είχε 15 χρόνια να κερδίσει τίτλο, το να φτάνει ως εκεί με περιορισμένο μπάτζετ λέει πολλά. Αν τα πάρουμε σε σχέση με το μπάτζετ αλλά και με τις άλλες ομα΄δες που διεκδικούν τίτλους το κατόρθωμα είναι μεγάλο».

Όσο για το αν έχει περάσει το δικό του DNA στην ομάδα: «Μακάρι να έχει περάσει το DNA μου, είναι τιμητικό για μένα. Εγώ είμαι ένας παίκτης που προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ