Πονίτκα: «Ο Ομπράντοβιτς με έφερε στην Παρτιζάν»

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε για τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν και τον ρόλο που έπαιξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πονίτκα: «Ο Ομπράντοβιτς με έφερε στην Παρτιζάν»

Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Πονίτκα και μίλησε στη Mozzart Sport για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά ο Πονίτκα μίλησε:

Για τη μεταγραφή στην Παρτίζαν: "Μίλησα με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ υπήρχε κι η Παρτίζαν. Στο τέλος όμως, το όνομα και η πρόσκληση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με οδήγησαν στην Παρτίζαν. Μου άρεσε το project που έχει, μια ομάδα που θέλει να προοδεύει. Ακόμη κι όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, έβλεπα ότι η ομάδα ήταν σπουδαία, ότι ο σύλλογος είχε σπουδαίες προσδοκίες, ακόμη κι ως εξωτερικός παρατηρητής έβλεπα ότι όλος ο οργανισμός δούλευε εξαιρετικά".

Για την επικοινωνία που είχε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: "Για να είμαι ειλικρινής, μιλήσαμε για πρώτη φορά στις αρχές της περσινής σεζόν. Είχαμε έναν αγώνα κόντρα στην Παρτίζαν κι εκείνος με πλησίασε για να με συγχαρεί για όσα έκανα στο EuroBasket. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τις επιτυχίες ενός τόσο θρυλικού προπονητή, όλοι τις ξέρουν, αλλά αυτή ήταν η πρώτη επαφή που είχαμε. Τώρα, στην επικοινωνία που είχαμε, μιλήσαμε για όλα και στο τέλος πήρα την απόφασή μου. Μου παρουσίασε το project που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και του είπα πως θέλω να είμαι κομμάτι του".

Για τον Παναθηναϊκό: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, ένιωσα ότι όλοι με εκτίμησαν. Είδαν ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, σε κάθε αγώνα, έτσι έχω χτίσει την καριέρα μου".