Τζέιμς: «Θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί οι οπαδοί του είναι αντιπαθητικοί»!

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό Μάικ Τζέιμς μίλησε για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στον μικρό τελικό, αλλά και για την… απέχθεια που έχει για τον Ολυμπιακό

Τζέιμς: «Θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί οι οπαδοί του είναι αντιπαθητικοί»!

Ο Μάικ Τζέιμς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Μονακό να φτάσει στον τελικό, ενώ στον μικρό τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα είχε μόλις 6 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως κατάφερε να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τα όσα είπε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και μετά τις δηλώσεις του στο basketnews.com.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς γιατί δεν έπαιξα παραπάνω. Δεν κάνω εγώ τις αλλαγές. Πάντως δεν έχω κανένα θέμα τραυματισμού. Νομίζω ότι ξεκίνησα μια χαρά το παιχνίδι» είπε ο Τζέιμς μεταξύ άλλων και συνέχισε αναφορικά με το μέλλον του. «Δε ξέρω αν θα είμαι εδώ και του χρόνου.

Δε ξέρω αν με θέλουν. Εγώ εδώ είμαι. Φοράω φανέλα της ομάδας. Η Μονακό θα πρέπει να γίνει ομάδα που θα έχει ως βασικό στόχο το Final Four. Εγώ τέτοιος παίκτης είμαι και σε τέτοιες ομάδες θέλω να βρίσκομαι. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και της ομάδας αυτός θα πρέπει να είναι.

Δε πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι την νέα χρονιά. Αρκεί να δούμε πόσοι θα γυρίσουμε μετά το καλοκαίρι. Ελπίζω να είναι πολλοί.

Όσο για το ποιον υποστηρίζει στον τελικό ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος. «Αν η Ρεάλ έχει σε καλό βράδυ τον Ταβάρες θα έχει προβάδισμα. Είναι κυριαρχικός. Και ο Ολυμπιακός όμως είναι δυνατός. Παίζει πολύ καλά. Μοιάζει «πεινασμένος». Αλλά πάντα θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί έχει αντιπαθητικούς οπαδούς».

Τελειώνοντας σχολίασε και για την… κουβέντα που είχε με τον Νίκολα Μίροτιτς. «Ο Μίροτιτς είναι μύθος για την Ευρωλίγκα. Από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ. Τόσα χρόνια εδώ δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Μίροτιτς. Να παίζει με τέτοια ποιότητα και τέτοια συνέπεια. Απλά είπαμε κάποια πράγματα επειδή είμαστε φίλοι».