Ολυμπιακός: Δίψα για την Κούπα - Πάνε Κάουνας 1000 και πλέον οπαδοί

Πολλά είναι τα εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να βρεθούν στο Κάουνας την Κυριακή το βράδυ. Σίγουρα 1.000 φίλοι των Πειραιωτών αναμένονται στη Λιθουανία.

Ολυμπιακός: Δίψα για την Κούπα - Πάνε Κάουνας 1000 και πλέον οπαδοί

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός με τη Μονακό και ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση του στον τελικό υπήρξε έντονη κινητικότητα από τον κόσμο για να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το ταξίδι στο Κάουνας δεν είναι εύκολο, όπως δεν είναι και εύκολο να εξασφαλίσει εισιτήρια η ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αυριανό (21/5) τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένονται 1000 επιπλέον οπαδοί.

Δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν συνολικά περίπου 7.000 οπαδούς τους στον αγώνα με τη Ρεάλ, αφού 6.000 βρίσκονταν στον ημιτελικό με τη Μονακό. Βέβαια τα προβλήματα που έχουν συναντήσει οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» που θέλουν να ταξιδέψουν στη Λιθουανία είναι πολλά.

Συγκεκριμένα δύο τσάρτερ που είχαν γεμίσει τελικά δεν αναχώρησαν για το Κάουνας. Υπάρχουν δύο όμως που θα έρθουν. Πολύς κόσμος ψάχνει αεροπλάνο για να φύγει για τη Λιθουανία κι έστω να προσγειωθεί σε κοντινή πόλη. Σε πρώτη φάση από τον Ολυμπιακό περιμένουν ακόμα 1.000 οπαδούς τους στη Zalgirio Arena.