Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός στον κόσμο για τον τελικό

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναζητούν τρόπους για να βρεθούν στο Κάουνας την Κυριακή το βράδυ και υπολογίζεται πως στη Zalgirio Arena το «ερυθρόλευκο» στοιχείο θα είναι ακόμα πιο έντονο.

Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός στον κόσμο για τον τελικό

Την Κυριακή (21/5, 20:00) το βράδυ ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ιστορίας του. Η ομάδα του Πειραιά κάνοντας ένα εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό και θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το βράδυ της Παρασκευής στον ημιτελικό με τη Μονακό υπολογίζεται ότι στη Zalgirio Arena βρέθηκαν περισσότεροι από 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού. Ακόμα και οι προβλέψεις των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά έπεσαν έξω με τους φίλους των Πειραιωτών να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Για τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης η ζήτηση είναι τεράστια και στο Κάουνας αναμένεται να ταξιδέψουν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού από την Ελλάδα και όχι μόνο. Ήδη από τη λήξη του ημιτελικού πολλοί φίλοι των νταμπλούχων αναζητούν τρόπο για να μεταβούν στο Κάουνας.

Πρόκειται άλλωστε για ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, διότι από την Ελλάδα δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το Κάουνας. Έτσι ο κόσμος αναζητεί πτήσεις τσάρτερ προκειμένου να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής στο πλευρό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο στο πλευρό του στον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.