Τζέιμς: «Χάσαμε την εμπιστοσύνη μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό Μάικ Τζέιμς μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και τις αιτίες της αποτυχίας στον ημιτελικό του Final Four

Τζέιμς: «Χάσαμε την εμπιστοσύνη μας»

Ο Μάικ Τζέιμς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε στον πάγκο της Μονακό στο φινάλε του ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό και στο κακό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «basketnews»:

Για τη συζήτηση που είχε με τον Μαρκοϊσβίλι (συνεργάτης του Ομπράντοβιτς) στον πάγκο: «Απλά μερικά πράγματα συζητήσαμε. Πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ενός μεγάλου αγώνα. Θα ήθελα να περάσουν τα πρώτα δύο ματς από εμένα, δεδομένου ότι είμαι βετεράνος και αστέρι στην ομάδα.

Νιώθω πιο κατασταλαγμένος και ικανός να βάλω την ομάδα στον ρυθμό όταν ξεκινάμε παιχνίδια και τα ημίχρονα με την επίθεση να κολλάει. Δεν το κάναμε αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο. Εξέφρασα τη γνώμη μου και εκείνος είχε τη δική του. Προχωράμε από εκεί».

Για την αλλαγή της εικόνας της Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω ότι έπαιξαν την ίδια άμυνα όπως στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι μόλις αρχίσαμε να μην γυρίζουμε την μπάλα, χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτό που κάναμε και ξεφύγαμε από το κανονικό μας σχέδιο παιχνιδιού. Όταν έχετε υπάρχοντα που δεν σας πηγαίνουν, το καλάθι φαίνεται πολύ μικρό».