Ολυμπιακός: Έτοιμος για την τελευταία παράσταση που θα φέρει και το 4ο Ευρωπαϊκό

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο τέλος της διαδρομής και είναι έτοιμος να το σηκώσει την Κυριακή 

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την τελευταία παράσταση που θα φέρει και το 4ο Ευρωπαϊκό

Με μια ονειρεμένη τρίτη περίοδο (το σκορ μιλάει από μόνο του, 27-2) ο Ολυμπιακός «κατάπιε» τη Μονακό στον α’ ημιτελικό της Ευρωλίγκας στο Κάουνας και είναι πλέον ένα σαραντάλεπτο μακριά από τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον τελικό μετά από 6 χρόνια και είναι αποφασισμένος να το πάρει! Το έδειξε με την εμφάνισή του στο δεύτερο μισό του αγώνα με τη Μονακό. Εκεί που δεν άφησε τους Μονεγάσκους να πάρουν κυριολεκτικά ανάσα και έκανε όλα όσα χαιρόμαστε να βλέπουμε απ’ αυτήν την ομάδα!

Η άμυνα ήταν υποδειγματική (με τον Ουόκαπ να περνάει χειροπέδες στον Τζέιμς) και η επίθεση πήρε μπρος με συνεργασίες εξαιρετικές. Μόλις έπαιξε ο Ολυμπιακός το μπάσκετ που ξέρει, όλα τελείωσαν για τη Μονακό! Και εφόσον παίξει έτσι και την Κυριακή, δεν το χάνει, όποιος κι αν βρεθεί απέναντί του!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κάνει Πειραιά το Κάουνας και οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένα βήμα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας! Οι πανηγυρισμοί γρήγορα πρέπει να μπουν στο ντουλάπι και να παραμείνει ήρεμη η ομάδα. Δεν τελείωσε ακόμη η δουλειά, έμεινε άλλη μια παράσταση για αυτή την υπέροχη ομάδα. Και είμαστε βέβαιοι πως θα είναι αυτή που πρέπει, για το ιδανικό φινάλε μιας μοναδικής διαδρομής!

Ένα παιχνίδι έμεινε για το 4ο Ευρωπαϊκό του Θρύλου!