Κάνααν: «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

Ο Αμερικανός σκόρερ του Ολυμπιακού Αϊζάια Κάνααν μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Μονακό και την ανατροπή από το -11 του ημιχρόνου

Κάνααν: «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο και επικράτησε της Μονακό παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Final Four.

Μετά το ματς, ο Αϊζάια Κάνααν έκανε δηλώσεις μιλώντας για τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, τα οποία έφεραν τη μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού και τη ραγδαία αλλαγή της εικόνας του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως άλλαξε το παιχνίδι: «Στην αρχή ήμασταν πολύ νευρικοί. Το μήνυμα στο ημίχρονο ήταν να σηκώσουμε το κεφάλι, να βρούμε αυτοπεποίθηση και να ηρεμήσουμε. Είπαμε να ανεβάσουμε ένταση και να την αφήσουμε να μας κουβαλήσει».

Για το 27-2 του τρίτου δεκαλέπτου: «Ήταν συλλογική προσπάθεια. Εγώ και ο Γουόκαπ προσπαθούμε να «ενοχλήσουμε» τους περιφερειακούς πάντα, με βοήθεια από τους ψηλούς. Όλη τη χρονιά έχουμε δείξει πως ξέρουμε να παίζουμε άμυνα, και αυτό ακριβώς κάναμε».

Για το ποιον θέλει ως αντίπαλο: «Όποιος και να κερδίσει στο άλλο παιχνίδι θα βγούμε για να παίξουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ανυπομονούμε για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος μας έδωσε ενέργεια. Μας δίνει πολλά αυτό το πάθος, αυτή η ενέργεια. Ξέρω πως τα αδέλφια μου με προσέχουν. Στην 3η περίοδο παλέψαμε σκληρά για να πάρουμε το προβάδισμα».