Ολυμπιακός: Η δικαίωση των Αγγελόπουλων

Το 2019 ο Ολυμπιακός πήρε απόφαση ζωής με το «μέχρι τέλους» - Τέσσερα χρόνια μετά, η επιστροφή των «ερυθρολεύκων» είναι εκκωφαντική, έχοντας σαρώσει τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη - Η δικαίωση των Αγγελόπουλων. 

Ολυμπιακός: Η δικαίωση των Αγγελόπουλων

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συγκινημένοι μετά το τέλος της νικηφόρας 5ης αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Η ομάδα τους πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Φάιναλ Φορ για δεύτερη σερί χρονιά. Ακολούθως δέχτηκαν την αποθέωση από το φίλαθλο κοινό, πανηγυρίζοντας και εκείνοι μαζί τους σαν νεαρά παιδιά. Ήταν το δικό τους ξέσπασμα.

Μόνο εκείνοι ξέρουν την πίεση, το άγχος, τις δυσκολίες, αλλά και τα ζόρια που έζησαν το 2019, όχι μόνο με προσωπικά θέματα, αλλά και με την απόφασή ζωής που πήραν με το ιστορικό «μέχρι τέλους». Έκαναν τεράστιες θυσίες και πήραν γενναίες αλλά και ηγετικές αποφάσεις. Δέχτηκαν κριτική, έχασαν μάχες, αλλά στο τέλος κέρδισαν τον πόλεμο.

Οι σκιές από το ελληνικό μπάσκετ εξαφανίστηκαν, ενώ η επιστροφή της ομάδας στην κανονικότητα έχει γίνει με εκκωφαντικό τρόπο. Πέρσι Νταμπλ στην Ελλάδα και συμμετοχή στην τετράδα του Βελιγραδίου. Φέτος, έχει ήδη κατακτηθεί το Σούπερ-Καπ, το Κύπελλο, η ομάδα προκρίθηκε για δεύτερη σερί φορά στο Φάιναλ-Φορ της Ευρωλίγκας, με τους Πειραιώτες παράλληλα να έχουν στο 13-0 στις νίκες τον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα είναι και πάλι το ξεκάθαρο φαβορί για το Νταμπλ. H απόλυτη δικαίωση για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ονειρική διετία, με τους ερυθρόλευκους να έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τους στο Κάουνας. Αυτό παράλληλα είναι το 8ο Φάιναλ-Φορ επί εποχής Αγγελόπουλων στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δείγμα της τεράστιας προσφοράς της οικογένειας στον σύλλογο, ένα παράδειγμα πως έχουν βρει τον τρόπο να φέρνουν την ομάδα στην ελίτ της Ευρώπης. Και ας μην έχουν το υψηλότερο μπάτζετ σε σύγκριση με άλλους συλλόγους. Το γεγονός κάνει ακόμη σημαντικότερο τον θρίαμβο της επιτυχίας τους.