Βατούτιν: "Το αποτέλεσμα της σεζόν θα επηρεάσει την παραμονή του Ιτούδη"

O πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σχολίασε πως το πως θα κυλήσει η σεζόν για την ομάδα του, αυτόματα θα επηρεάσει και το ενδεχόμενο παραμονής του.

Βατούτιν: "Το αποτέλεσμα της σεζόν θα επηρεάσει την παραμονή του Ιτούδη"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα λάβει μέρος στο Gomelsky Cup μαζί με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στην ομάδα του, λέγοντας τα εξής: «Ποτέ δεν κατάλαβα τους όρους πίστωση και εμπιστοσύνη. Ο Ιτούδης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και αυτός είναι ο τρίτος του χρόνος. Η ομάδα σέβεται το συμβόλαιο. Εγώ και ο Δημήτρης θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις υψηλού επιπέδου ικανότητες του Δημήτρη, ειδάλλως δεν θα εργαζόταν στην ΤΣΣΚΑ. Πράγματι, το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και σίγουρα το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν θα επηρεάσει και την απόφαση της ομάδας για την ανανέωσή του. Αλλά, θα πρέπει να γίνει κάτι… εξωπραγματικό για να λυθεί το συμβόλαιο του Ιτούδη κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για το αν υπήρχαν συζητήσεις με τον Λοβέρν: «Ο Λοβέρν είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και πριν από έναν χρόνο είχαμε συζητήσει για το αν θα ήθελε να έρθει στην ΤΣΣΚΑ, αλλά εκείνος προτίμησε να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Αυτό το καλοκαίρι, δεν κάναμε κάποια διαπραγμάτευση μαζί του, καθώς έχουμε παίκτες στη θέση του. Επίσης, ο Λοβέρν έχει πολύ υψηλό κασέ και εμείς δεν ήταν δυνατό να καλύψουμε τις απαιτήσεις του».

Για τις σχέσεις μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA: «Οι ομάδες της Ευρωλίγκας προσπαθούν να έχουν μία σχέση ενωτική με τη FIBA, ειδικά για το θέμα των προκριματικών. Πέρυσι, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα γιατί ήμασταν η ομάδα της Ευρωλίγκας που έδωσε τους περισσότερους παίκτες στα παράθυρα. Όταν παίκτες και ομάδες δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουν, τότε έχεις πρόβλημα. Όμως, μόνο με θαύμα θα τα βρουν Ευρωλίγκα και FIBA στο προσεχές μέλλον».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ