Η EuroLeague σκέφτεται να κάνει το Final Four στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η EuroLeague κάνει σκέψεις να διοργανώσει το Final Four του 2020 στην Αθήνα και εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε κλειστό μπάσκετ.

Η EuroLeague σκέφτεται να κάνει το Final Four στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Το ερχόμενο Final Four θα πραγματοποιηθεί στη Βιτόρια και εκείνο του 2020, στο οποίο θα γιορταστούν τα 20 χρόνια της διοργάνωσης, υπάρχει ενδεχόμενο να διεξαχθεί στην Αθήνα. Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague Τζόρντι Μπερτομέου.

Αυτό που κυκλοφόρησε σαν είδηση είναι πως εξετάζεται το ιστορικό Καλλιμάρμαρο, αλλά ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου, με σχόλιο του στα social media, αποκάλυψε πως πρώτη σκέψη των ανθρώπων της EuroLeague είναι η ποδοσφαιρική έδρα του Ολυμπιακού, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: Η Ευρωλίγκα όντως θέλει να κάνει ένα εντυπωσιακό F4 στην Αθήνα για την επέτειο των 20 ετών. Η πρώτη σκέψη ήταν στο Καραισκάκη, που έχει σουίτες και μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κλειστό μπάσκετ για λίγες μέρες. Η δεύτερη , το Καλλιμάρμαρο, που συναντά πολλές δυσκολίες. Η τρίτη - πιο απλή, πιο βατή και πιο πιθανή- το ΟΑΚΑ. Αλλά σε προεκλογική περίοδο ποιός μπορεί να υπογράψει για το κόστος (θα ξεπεράσει τα 4 εκ) της διοργάνωσης; Οπότε, πάμε , πιθανότατα, για το 2021!!!