Παπαπέτρου: «Ο κόσμος με έχει κάνει να νιώσω οικεία στο ΟΑΚΑ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού με την πράσινη φανέλα μίλησε για την εικόνα των πρασίνων, αλλά και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Παπαπέτρου: «Ο κόσμος με έχει κάνει να νιώσω οικεία στο ΟΑΚΑ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης 93-61 επί της Χίμκι. Μετά τον αγώνα δήλωσε:

«Εννοείται πως είχαμε πολλά συναισθήματα, αλλά μπήκαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Αυτός ο κόσμος άξιζε τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκη και αύριο και να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός.

Έχω υπάρξει στο μπάσκετ, άσχετα σε ποια ομάδα έπαιξα. Όλοι ξέρουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ, με όλα όσα έχει καταφέρει, με τα χρήματα που έχει βάλει και όσα έχει χάσει από την τσέπη του. Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος.

Παλεύουμε όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τους προέδρους που κάνουν θυσίες σε τέτοιες εποχές. Ευχαριστώ τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Με έχει βοηθήσει να νιώσω οικεία και να σκέφτομαι μόνο το μπάσκετ. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε καλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, Είμαστε πλήρεις και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε όλο και καλύτεροι. είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Προσπαθώ να δουλεύω με το σωστό τρόπο, με τη σωστή νοοτροπία και θέλω να δείχνω τον εαυτό μου στο παρκέ. Με έχει ξαναδεί ο πατέρας μου στην κερκίδα».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ