Ολυμπιακός: Στην Πόλη για να το γυρίσει

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη αποφασισμένος να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια του 

Ολυμπιακός: Στην Πόλη για να το γυρίσει

Με επίγνωση των δυσκολιών που τον περιμένουν στην Πόλη, αλλά αποφασισμένος να το γυρίσει, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις μεγάλες μονομαχίες με τη Φενέρμπαχτσε (Τετάρτη και Παρασκευή, 20.45).

Στο καμίνι της Φενέρ (ανακοίνωσε sold out και για τις δυο αναμετρήσεις) ο Ολυμπιακός καλείται να φανεί δυνατός και να δείξει πως παραμένει καλύτερος. Η Φενέρ έχει τη ψυχολογία μετά το «μπρέικ» που έκανε στο ΣΕΦ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την κλάση για να της κόψει τον …τσαμπουκά. Το έδειξε άλλωστε και στο ματς της κανονικής περιόδου, όπου έκανε …πάρτι στην Πόλη (93-73).

Οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αν παίξουν το μπάσκετ που μπορούν και ξέρουν, θα πάρουν αυτό που θέλουν. Η ομάδα βρέθηκε και σήμερα (1/5) στο ΣΕΦ, με το βάρος να πέφτει στο κομμάτι της τακτικής. Ο Ολυμπιακός καλείται να βρει το γνώριμο πρόσωπό του στην επίθεση και να σκοράρει περισσότερους πόντους απ΄ ό,τι στα πρώτα ματς (79 στο πρώτο και 78 στο δεύτερο).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα της Φενέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστεί και να προστατεύσουν καλύτερα το καλάθι τους, όπως και να περιορίσουν τα ατού των Τούρκων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι». Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Πόλη αύριο (2/5) νωρίς το απόγευμα.