Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά για τα μεγάλα ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο γήπεδο, πιάνοντας δουλειά για τις καθοριστικές μονομαχίες με τη Φενέρ 

Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά για τα μεγάλα ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Μετά το ρεπό του Σαββάτου (29/4), η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε την Κυριακή (30/4) στο γήπεδο, πιάνοντας δουλειά για τα πολύ δύσκολα ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα δεν θα ήθελαν να είναι στο 1-1, όμως αυτό δεν αλλάζει τώρα και καλούνται να κάνουν ένα «μπρέικ» στην έδρα της Φενέρ.

Στο μυαλό όλων είναι η περσινή σειρά με τη Μονακό, όπου ο Ολυμπιακός μπόρεσε να πάρει μια νίκη στο Πριγκιπάτο και να επιστρέψει στο ΣΕΦ, παίρνοντας την πρόκριση για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μελέτησε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της Παρασκευής (28/4) και ψάχνει τρόπους για να διασπάσει την άμυνα των Τούρκων. Η Φενέρ κράτησε χαμηλά τον Ολυμπιακό στα πρώτα δύο ματς και οι Πειραιώτες θα πρέπει να ανοίξουν το παιχνίδι, πράγμα που τους βολεύει.

Ίσως είναι αναγκαίο να μείνει περισσότερο στο παρκέ και ο Κάνααν, που έδειξε ότι μπορεί να …χτυπήσει την άμυνα της Φενέρ. Η ομάδα του Ιτούδη δεν έδωσε αγώνα το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα Τουρκίας, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τα ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Πόλη το απόγευμα της Τρίτης (2/5).