Ολυμπιακός: Δεν μασάει στα δύσκολα, θα ρεφάρει στην Πόλη!

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και ο Ολυμπιακός πάει στην Πόλη να τα δώσει όλα 

Ολυμπιακός: Δεν μασάει στα δύσκολα, θα ρεφάρει στην Πόλη!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε –αν και μπορούσε- να κάνει το 2-0 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Στην ίδια κατάσταση άλλωστε είχε βρεθεί και πέρυσι με τη Μονακό, αλλά πήγε στο Πριγκιπάτο και πήρε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας. Άλλο βέβαια η έδρα της Μονακό, κι άλλο της Φενέρ που θα κοχλάζει, όμως αυτός ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι δεν χαμπαριάζει από έδρες. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και οι Πειραιώτες έχουν την κλάση και πυγμή για να τα καταφέρουν.

Αν κάτι κόστισε χθες στον Ολυμπιακό ήταν τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα αρκετά λάθη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν το καλάθι τους, δίνοντας την ευκαιρία στη Φενέρ για πολλές δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.

Και επιθετικά είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός (λίγοι οι 78 πόντοι για αυτή την ομάδα) απέναντι στην άμυνα των Τούρκων. Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίχθηκαν κυρίως σε ατομικές προσπάθειες για να βρουν σκορ. Ο Ιτούδης όσο κι αν μας έχει προκαλέσει εκνευρισμό με τη συνεχή γκρίνια του και τις φωνές προς τους διαιτητές, η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής από άποψης τακτικής τα πάει πολύ καλά και έχει βάλει δύσκολα στον Μπαρτζώκα. Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρει τις απαντήσεις και να κάνει ρελάνς στα ματς της Πόλης.

Εν κατακλείδι, τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί. Ψυχολογικά μπορεί να έχει πλέον κάποιο προβάδισμα η Φενέρ (θα είναι ενισχυμένη και με τον Ουϊλμπέκιν στη συνέχεια) αλλά στα δύσκολα δεν τον φοβόμαστε τον Ολυμπιακό. Και είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεί όρθιος στην Πόλη και θα ρεφάρει!