Πού πας με Κάνααν ρε Μπαρτζώκα

Ο Αϊζάια Κάνααν δικαίωσε για ακόμη μια φορά τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα, που τα…ακούει εδώ και μήνες για την επιλογή του Αμερικανού γκαρντ.

Πού πας με Κάνααν ρε Μπαρτζώκα

Για τον Αμερικανό είχαμε γράψει μετά το διπλό στην Πόλη στην κανονική περίοδο: «Ο Κάνααν από τα… Μανιάτικα», γιατί βλέπαμε πως έχει… σημαδέψει ομάδες που ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει όσο τίποτα να κερδίζει.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει ακούσει και συνεχίζει η αλήθεια είναι να ακούει πολλά για την επιλογή του Αμερικανού άσου αλλά ούτε ο προπονητής, ούτε ο παίκτης συγκινούνται και καλά κάνουν. Άλλωστε όσα ξέρουν εκείνοι, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Σαφώς και ο Κάνααν δεν έγινε ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη, ωστόσο για να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και να τον έχει επιλέξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ένας προπονητής που δυο φορές έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου τεχνικού της EuroLeague, κάτι καλό κάνει στη δουλειά του.

Ο Ολυμπιακός με τον Αμερικανό να πετάει «φωτιές» στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε το 1-0 στη σειρά αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όπως δεν έχει τελειώσει και η Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη, Ντόρσεϊ.

Γιατί μετά το αποψινό πολλοί θα…τρέξουν να μειώσουν έναν παίκτη που πέρσι φόρεσε τα ερυθρόλευκα και ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Επέστρεψε σε ένα γήπεδο όπου πέρσι ήταν θεός και δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης. Αυτό λοιπόν δεν σημαίνει πως ο Ντόρσεϊ έγινε ξαφνικά άχρηστος και δεν μπορεί να σκοράρει.

Ο Ντόρσεϊ θα θέλει την Παρασκευή να απαντήσει κι αυτό ενδεχομένως να είναι καλό για τον Ολυμπιακό, εάν και εφόσον το παιχνίδι δεν του βγει...