Πάντερ: «Με έχει επηρεάσει πολύ ο Ντουράντ, έχω μελετήσει τις κινήσεις του»

Ο Κέβιν Πάντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σέρβικο Μέσο αναφέρθηκε στο πόσο έχει επηρεαστεί από τον τρόπο παιχνιδιού του Κέβιν Ντουράντ.

Πάντερ: «Με έχει επηρεάσει πολύ ο Ντουράντ, έχω μελετήσει τις κινήσεις του»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mozzart Sport ο Κέβιν Πάντερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τον τρόπο παιχνιδιού του Κέβιν Ντουράντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε πως μελετάει από την αρχή της καριέρας του το στυλ παιχνιδιού του «KD» και παρά την αισθητή διαφορά ύψους που υπάρχει μεταξύ των δύο παικτών, προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάντερ:

Για το αν έχει επηρεαστεί από τον Ντουράντ:

«Πάρα πολύ, ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Με εντυπωσίαζε πόσο αποδοτικός είναι, ότι δεν χρειάζεται δηλαδή 50 χιλιάδες ντρίμπλες για να βρει ένα καλό σουτ. Για εμένα βέβαια είναι διαφορετικό, δεν έχω το ύψος του Ντουράντ, επομένως χρειάζομαι ίσως λίγο περισσότερες ντρίμπλες. Από όταν ήταν στο Τέξας τον έχω μελετήσει, τις κινήσεις του, πως βρίσκει το σουτ από μέση απόσταση αλλά και το τρίποντο. Γνωρίζω καλά το παιχνίδι του.

Δεν είχα δει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή στην καριέρα μου έναν παίκτη που ήταν εξίσου αδύνατος, όχι στο ίδιο ύψος αλλά εξίσου αδύνατος με εμένα, και με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού που "σκότωνε" τους πάντες. Οπουδήποτε. Εκείνος και εγώ παίζαμε για τον ίδιο προπονητή - τον Ρικ Μπαρνς. Έχουμε κάτι κοινό. Το τρελό είναι ότι όταν έσπασα το πόδι μου, στην πραγματικότητα του μίλησα για το σπάσιμο του ποδιού μου και πώς αναρρώνεις και πώς το περνάς επειδή εγώ και εκείνος πήγαμε στον ίδιο γιατρό. Ήταν μια διασκεδαστική μικρή ιστορία».


Για τις δηλώσεις του Τι Τζέι Πάρκερ πως η Αδριατική λίγκα είναι λιγότερο ανταγωνιστική από τα άλλα πρωταθλήματα:

«Δεν έχει ιδέα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα μέχρι να έρθουν να παίξουν στην Αδριατική και να δουν πώς είναι. Αυτό είναι αναμενόμενο. Δεν είμαι καν σίγουρος για σε ποια θέση τερμάτισαν (σ.σ. η Βιλερμπάν). Κανείς δεν μιλάει για αυτούς