Χάινς: «Ο Ολυμπιακός θα φτάσει στον τελικό της EuroLeague»

Τις δικές του προβλέψεις για τα playoffs της EuroLeague, αλλά και για το το Final 4 του Κάουνας έκανε ο Κάιλ Χάινς.

Χάινς: «Ο Ολυμπιακός θα φτάσει στον τελικό της EuroLeague»

Με τα playoffs της EuroLeague να πλησιάζουν ο Κάιλ Χάινς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Basketnews έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τα αποτελέσματα των τεσσάρων ζευγαριών αλλά και την εξέλιξη του Final 4.

Ο πολύ αγαπητός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κάουνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάινς:

Για το Ολυμπιακός-Φενέρ:

«Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, δεν είναι εύκολο να παίζεις στο ΣΕΦ. Ο λόγος που δίνω δύο παιχνίδια στη Φενέρμπαχτσε είναι λόγω του προπονητή Ιτούδη. Είναι πολύ έμπειρος, ξέρει πώς να ελίσσεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ένα από τα πράγματα στα οποία είναι καταπληκτικός είναι η προετοιμασία του αγώνα. Αυτό είναι ίσως το καλύτερό του στοιχείο. Θα καταστρώσει ένα υπέροχο πλάνογια να προσπαθήσει να πετύχει. Συνολικά, νομίζω ότι το πλεονέκτημα εντός έδρας θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στο Final Four».

Για το Μπαρτσελόνα-Ζάλγκιρις:

«Η Μπαρτσελόνα μάλλον θα κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια. Νομίζω ότι ίσως χάσει το τρίτο, μόνο και μόνο λόγω της έδρας, το να παίζεις στη Zalgirio Arena δεν είναι απαραίτητα το πιο εύκολο μέρος. Ο Σάρας που επιστρέφει στο σπίτι για να παίξει σε αυτό το γήπεδο, ο Σμιτς που παίζει εναντίον της πρώην ομάδας του, νομίζω ότι θα είναι ένας παράγοντας-έκπληξη. Η Ζαλγκίρις θα βγάλει αρκετό πάθος για να πάρει ένα παιχνίδι, αλλά η Μπαρτσελόνα θα είναι νικήτρια σε ολόκληρη τη σειρά».

Για το Μονακό-Μακάμπι:

«Είμαι ένας φαν του Μάικ Τζέιμς. Ειδικά στα playoffs μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας, ειδικά όταν είναι συγκεντρωμένος. Σε αυτά τα playoffs, ειδικά με βάση το ότι έγινε πέρυσι, θεωρώ ότι θα είναι αποφασισμένος. Για τον Τζέιμς, νομίζω ότι έχει κίνητρο να προσπαθήσει να φτάσει στο Final Four. Νομίζω ότι αυτή είναι μια από τις στιγμές του και νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες που μπορεί να έχει».

Για το Ρεάλ-Ζάλγκιρις: «Η Ρεάλ είναι μια από τις ομάδες με το πιο βαθύ ρόστερ της EuroLeague, είναι προετοιμασμένη για μια σειρά όπως αυτή. Ένα από τα προβλήματα που πιθανότατα αντιμετώπισε η Παρτιζάν σε όλη τη σεζόν είναι ότι δεν έχει πραγματικό βάθος, δεν έχουν βαθύ ρόστερ. Αυτό δηλαδή που έχει η Ρεάλ, έχει μεγάλο ρόστερ, έχει τόσα παιδιά και τόσα πολλά "όπλα", τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς τους οποίους μπορούν να εκμεταλλευτούν».

Για το Μονακό-Ολυμπιακός αν προκύψει στο Final Four:

«O Oλυμπιακός έπαιξε καλά, έπαιξε με τη μεγαλύτερη σταθερότητα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να πάει στον τελικό».