Μπατίστ: «Το ζευγάρι του τελικού της EuroLeague θα είναι Παρτιζάν-Ολυμπιακός»

Ο Μάικ Μπατίστ σε συνέντευξη που παραχώρησε έδωσε τις δικές του προβλέψεις για το ζευγάρι του τελικού και τον νικητή της φετινής EuroLeague.

Μπατίστ: «Το ζευγάρι του τελικού της EuroLeague θα είναι Παρτιζάν-Ολυμπιακός»

Ο θρύλος του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ, μιλώντας στο Basketnews αναφέρθηκε στο υπόλοιπο της EuroLeague, δίνοντας τις προβλέψεις του για το ζευγάρι του τελικού αλλά και τον νικητή.

Ο νυν βοηθός των Χιούστον Ρόκετς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στον τελικό του Κάουνας και θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν του αγαπημένου του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπατίστ:

«Κατέκτησα τρεις Ευρωλίγκες με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θα ήταν παράξενο να του πάω κόντρα. Δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Κανένας προπονητής δεν προετοιμάζεται τόσο καλά όσο αυτός. Θα ποντάρω πάνω του. Άλλωστε έχει 20 προκρίσεις σε 21 σειρές playoffs.

Στο Κάουνας η Παρτιζάν θα περάσει την Μπαρτσελόνα, αν και ο Γιασικεβίτσιους είναι αδερφός και πρώην συμπαίκτης μου. Πήραμε τίτλους μαζί, αλλά πιστεύω πως ο δάσκαλος θα νικήσει τον μαθητή και η Παρτιζάν θα παίξει με τον Ολυμπιακό στον τελικό. Εκεί επιλέγω πάλι την Παρτιζάν»