Το μπάσκετ… ζήλεψε το πόλο

Η τελευταία διαβολοβδομάδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου έκλεισε με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη - 13η διαδοχική - επί του Παναθηναϊκού.

Το μπάσκετ… ζήλεψε το πόλο

Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό αλλά στο τέλος της βραδιάς η καλύτερη ομάδα κέρδισε ξανά και έδωσε ακόμη μια χαρά στον κόσμο της.

Γιατί μπορεί η ομάδα του Μπαρτζώκα να είναι στην κορυφή της EuroLeague, στην κορυφή της Basket League, να έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και το Super Cup, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού αυτό που δεν… χορταίνει ποτέ είναι τις νίκες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Και η αλήθεια είναι πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες, δεν σταματάει να νικά τον «αιώνιο» αντίπαλο. Θα λέγαμε πως έχει… ζηλέψει το τμήμα πόλο του Συλλόγου, που μετρά διαδοχικές νίκες από το 2001!

Ήταν Φεβρουάριος του 2001 όταν είχε χάσει για τελευταία φορά η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και φυσικά αυτή τη στιγμή… τρέχει το μεγαλύτερο σερί στις «αιώνιες μονομαχίες» στα ομαδικά αθλήματα (48-0).

Το επόμενο καλύτερο σερί (13-0) είναι πλέον αυτό του μπασκετικού Ολυμπιακού που λογικά θα βρει απέναντί του ξανά τον Παναθηναϊκό στα φετινά πλέι οφ της Basket League.