Λούντζης: «Κυνηγάμε την πρώτη θέση»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λούντζης: «Κυνηγάμε την πρώτη θέση»

Ο Μιχάλης Λούντζης μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Είχαμε κίνητρο σήμερα να εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Επόμενος στόχος η πρώτη θέση. Όπως έχουμε δείξει μπορούμε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Βασικό χαρακτηριστικό μας η σκληράδα μας και η άμυνα. Η δίψα που έχουμε για να πετύχουμε μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, χαιρόμαστε όλοι για όλους. Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια», είπε ο Λούντζης.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Κάθε ματς με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό, δεν κοιτάμε το σερί. Θα μπούμε προσηλωμένοι να πάρουμε την νίκη, για τον Παναθηναϊκό μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά εμείς κυνηγάμε την πρώτη θέση. Όλα τα παιδιά είναι αρκετά καιρό στην ομάδα, ξέρουν την σημασία του αγώνα. Μια νίκη σε αυτό ματς είναι ξεχωριστή, παίρνεις τεράστια ώθηση».

Μιλώντας για τον πιθανό αντίπαλο στα πλέι οφ είπε: «Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα με τις ομάδες που είναι να μπουν στα Play-offs, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Αυτοί πρέπει να σκέφτονται πως θα αντιμετωπίσουν εμάς και όχι το ανάποδο. Μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε, το έχουμε αποδείξει. Είναι 4 με 5 παιχνίδια που θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».