Ερυθρός Αστέρας: «Ο Αταμάν προκάλεσε…»

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα απάντησε στον Εργκίν Αταμάν για τις δηλώσεις του κατά των Σέρβων οπαδών και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του

Ερυθρός Αστέρας: «Ο Αταμάν προκάλεσε…»

Ο Ερυθρός Αστέρας απάντησε στον Εργκίν Αταμάν μετά τις δηλώσεις που έκανε για τις αντιδράσεις των οπαδών της σερβικής ομάδας στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague εκδίδοντας ανακοίνωση σε πολύ «σκληρό» ύφος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερυθρός Αστέρας αναγκάζεται να αντιδράσει μετά τις άστοχες δηλώσεις του προπονητή της Αναντολού Εφές μετά τον αγώνα στο Βελιγράδι στον οποίο η ομάδα μας κέρδισε επάξια.

Ο σύλλογος δεν έχει υποστηρίξει ποτέ, ούτε πρόκειται να υποστηρίξει ύβρεις και λεκτικές επιθέσεις σε κανέναν σε αγώνες στην οργάνωση του Ερυθρού Αστέρα.

Ωστόσο, ο προπονητής της Αναντολού Εφές προκάλεσε την αντίδραση κοινού και φιλάθλων με τη συμπεριφορά του. Το αν αυτή η συμπεριφορά ήταν κατάλληλη φάνηκε από τον μετέπειτα αποκλεισμό του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και από κάποια παιχνίδια σε άλλες χώρες εντός της ίδιας διοργάνωσης με τον ίδιο επίλογο.

Τελικά, ο πρώην προπονητής της Γαλατασαράι «ξέχασε» τι έγινε το 2014, ξέχασε τον Μάρκο Ίβκοβιτς, και όπως αποκαλούσε τους φιλάθλους και τους οπαδούς του συλλόγου μας. Αν ξέχασε, δεν μπορούμε. Όλα τα άλλα πάνε στο ενεργητικό του».