Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Κομμένα τα αστεία

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Κομμένα τα αστεία

Αστεία τέλος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ύστερα από δύο άσχημες εμφανίσεις σε Μιλάνο και Ρόδο καλείται απόψε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η «διαβολοβδομάδα» αυτή της Ευρωλίγκας φέρνει δυο παιχνίδια στο ΣΕΦ για τους «ερυθρόλευκους» (το άλλο με την Μπάγερν) και το «2 στα 2» είναι απαραίτητο για τη διατήρηση στα ψηλά της βαθμολογίας.

Η αρχή λοιπόν απόψε με την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime), σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό, καθώς με νίκη θα κάνει το 2-0 και απέναντι στους Καταλανούς. Οι Πειραιώτες θυμίζουμε είναι στο 2-0 και με τη Ρεάλ, οπότε αν ζευγαρώσουν τις επιτυχίες και με την Μπάρτσα, θα πλεονεκτούν σε κάθε πιθανή ισοβαθμία.

Δεν είναι εύκολο φυσικά το παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα «διψάει» για ρεβάνς, αλλά ο καλός Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν. Τα… καμπανάκια χτύπησαν σε Μιλάνο και Ρόδο, με τους «ερυθρόλευκους» έτοιμους να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Σ’ αυτό θα βοηθήσει και ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο… κάστρο του έπειτα από έναν μήνα (τελευταίο ματς αυτό με την Εφές στις 3 Φεβρουαρίου) και με τη δύναμη του ΣΕΦ είναι έτοιμος να κερδίσει τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και την Μπάγερν.