Ολυμπιακός: Μήνυμα πρωτιάς!

Ο Ολυμπιακός πωρωμένος για τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Μήνυμα πρωτιάς!

Ο Ολυμπιακός ξεχνάει …Μιλάνο και Ρόδο, και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα κόντρα στη Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 21.00). Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά από έναν μήνα (τελευταίο ματς αυτό με την Εφές αρχές Φλεβάρη) και είναι αποφασισμένοι να δείξουν ποιοι είναι και να κάνουν το 2-0 απέναντι στους Καταλανούς. Στο μεγάλο λιμάνι δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο ήττας, καθώς θα αγχωθούν μετά για τη διασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ. Και επειδή δεν είναι ώρα για τέτοια, στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση της τετράδας.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται «διψασμένη» για ρεβάνς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να της κάνουν τη χάρη. Αξίζει τον σεβασμό και τη δέουσα προσοχή το σύνολο του Γιασικεβίτσιους, όμως ο καλός Ολυμπιακός, αυτός που έχουμε μάθει φέτος, δεν φοβάται κανέναν. Με τον κόσμο να μετατρέπει σε καμίνι το ΣΕΦ, οι παίκτες του Μπαρτζώκα είναι έτοιμοι να κάνουν το παιχνίδι τους και να δείξουν ποιο είναι το αφεντικό.

Θα χρειαστεί φυσικά υπομονή και καθαρό μυαλό, απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει με τη σειρά της να βάλει δύσκολα. Από την άμυνα θα πρέπει πάλι να ξεκινήσουν όλα, ώστε να γίνει και πιο εύκολο το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Το ΣΕΦ «μιλάει» αύριο και οι Πειραιώτες μια γροθιά είναι έτοιμοι να ρίξουν στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα και να στείλουν μήνυμα πρωτιάς!