Μπαρτζώκας: «Έχουμε επηρεαστεί από την τραγωδία στα Τέμπη»

Τι είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Μιλάνο ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι (3/3, 21.30).

Μπαρτζώκας: «Έχουμε επηρεαστεί από την τραγωδία στα Τέμπη»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία την Παρασκευή (3/3, 21.30), προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Λομβαρδία.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά:

Για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Χωρίς αμφιβολία έχουμε επηρεαστεί, όχι μόνο εμείς και οι ξένοι. Είναι κάτι που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει να "εργαστούμε". Δύσκολο αλλά είναι στη φύση της δουλειάς μας».

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι: «Έχουν κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν καλό προπονητή και ρόστερ. Με βάση τους τραυματισμούς που είχαν στη χρονιά δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, ντεφορμαρίστηκαν, παίξανε με πίεση. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση και με τον Ναπίερ κερδίζουν συνεχόμενα. Δείχνουν να ανακάμπτουν με στόχο το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Όλοι έχουν κίνητρο για να παίξουν με εμάς λόγω της θέσης μας αλλά και εμείς έχουμε το "πρέπει". Και εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω αυτήν την ψυχολογική επιβάρυνση για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τις νίκες του Ολυμπιακού ακόμα και όταν το παιχνίδι στραβώνει: «Άλλες φορές κερδίζουμε όταν στραβώνει ένα παιχνίδι αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε κάνει και επτά ήττες. Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει, πάμε για να δούμε το επόμενο ματς. Υπάρχουν σενάρια για το πού θα τερματίσουμε, εμείς δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι. Αν δείτε το πρόγραμμά μας έχουμε Κυριακή τη Ρόδο, Τρίτη την Μπαρτσελόνα. Στο μυαλό μας μπορεί να είναι μόνο το παιχνίδι με την Αρμάνι».

Για τους 600 φίλους του Ολυμπιακού στο Μιλάνο: «Αντιλαμβάνονται όλοι ότι θα δώσουμε "μάχη". Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου πάντα. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, να έχει τον κόσμο μαζί του όπου παίζει».