Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα;

Ο κόουτς Μπαρτζώκας κλείνει τα μάτια του στη ΦΩΤΟ και τα δικά μας είναι ορθάνοιχτα από αυτόν τον Ολυμπιακό

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα;

Λαύριο-Βερολίνο ένα τσιγάρο δρόμος...

Κι από εκεί που έσταζε το κλειστό και δεν έγινε το ματς, ο Ολυμπιακός πήγε στο Βερολίνο και τα «έσταζε» από παντού, όπως λέγαμε από μικροί στα μπασκετάκια της γειτονιάς.

Πόσο χαρούμενοι πρέπει να ήταν με όσα έβλεπαν ο Κώστας Σλούκας και ο Άλεκ Πίτερς, Πόσο ευλογημένος πρέπει να νιώθει που είναι μέλος αυτού του γκρουπ ο Τζορτζ Πάπας και έχει τόσα πολλά να μάθει. Κι ο...βενιαμίν Βενιαμίν φυσικά.

Το ματς ήταν σαν βγαλμένο από κομπιούτερ. Η πρώτη περίοδος εκκωφαντική με τον Βεζένκοφ να διαλύει κάθε αντίπαλο πλάνο. Η δεύτερη είχε το πρόβλημα στο τέλος με τη μείωση της διαφοράς και την Άλμπα να ελπίζει.

Είχε όμως τόση τύχη η γερμανική ομάδα, όσο εμείς με την...Τζέσικα Άλμπα!

Ο Φαλ τακτοποίησε την κατάσταση στις αρχές του δεύτερου μέρους, μετά ήρθε το τέλος. Σα να «ήρθε το τέλος» έμοιαζε το απίθανο κάρφωμα του αρχηγού μετά την πάσα του ταχυδακτυλουργού. Η φάση της χρονιάς; Μπορεί. Όσοι βλέπετε όλα τα ματς θα έχετε δει και καλύτερες, εγώ πάλι όχι. Παπανικολάου, Ουόκαπ. Το απόλυτο επιφώνημα.

ΟΚ, η Άλμπα είναι ουραγός, αλλά οι πρωτοπόροι συνήθως σε τέτοια ματς δεν χαλαρώνουν/υποτιμούν/ πολλές φορές την παθαίνουν;

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά πουθενά. Απολαμβάνει ο ίδιος, γι΄αυτό προσφέρει τέτοια απόλαυση. Κι αυτό είναι έργο όλων όσοι έχουν σχέση με την ομάδα. Μεγαλύτερη ή μικρότερη.

Κόουτς άνοιξε τα μάτια. Τα είδαμε (πάλι) όλα! Από την ομάδα σου...

Υ.Γ. Συγχαρητήρια και για τις δηλώσεις. Για τα θύματα της Θύρας 7, για εκείνα στην Τουρκία και στη Συρία...