Μποζίκας: «Κάναμε καλή δουλειά, μαγνητική ο Σλούκας»

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι, αλλά και στην κατάσταση του Κώστα Σλούκα.

Μποζίκας: «Κάναμε καλή δουλειά, μαγνητική ο Σλούκας»

Για τη νίκη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να ματσάρουμε θέματα όπως ενέργεια, διάθεση, να παλέψουμε για κατοχές. Χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, αφήσαμε πολλές φάσεςι στην άμυνα και ανά περιόδους ήμασταν κακοί αμυντικά, όπως στα πρώτα πεντάλεπτα α’ και β’ μέρους, τους βάλαμε στο παιχνίδι και τους κρατήσαμε μέχρι το τέλος, όμως γενικά κάναμε πολύ καλή διαχείριση, είχαμε και τον τραυματισμό του Σλούκα που μας έβγαλε από τα πλάνα μας, όμως κάναμε καλή δουλειά»

Για τον Σλούκα και τους διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι: «Ο Σλούκας θα κάνει εξετάσεις, θα περιμένουμε τη μαγνητική. Όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικοί, βρίσκουν το ρόλο τους. Κάθε κατοχή είναι πολύ σημαντική και όλοι από τον πάγκο, ακόμα και όσοι δε βοήθησαν σήμερα, έχουμε τρία ματς σε επτά μέρες και θα τους χρειαστούμε όλους για να πάρουμε τις νίκες.

Σε κάθε παιχνίδι το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πώς θα κερδίσουμε, δεν κάνουμε διαχείριση, δε σκεφτόμαστε το μέλλον, όποιος είναι έτοιμος κερδίζει τα λεπτά συμμετοχής, ο κόουτς είναι δίκαιος. Όποιος δείχνει ότι μπορεί, τελειώνει το παιχνίδι. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, αλλά έχουμε εμπειρία, κάνουμε διαχείριση στην προπόνηση για να τους έχουμε όλους φρέσκους».

Για τις 100 ευρωπαϊκές νίκες του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό, δείχνει πόσο μεγάλη προσφορά έχει στον Ολυμπιακό του σήμερα».