Ολυμπιακός: Οπλίζει και πάλι ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ολυμπιακός: Οπλίζει και πάλι ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, έλαβε μέρος στο πρόγραμμα και έθεσε εαυτόν ξανά στις υπηρεσίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήθελε σαν τρελός να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν σε θέση να αγωνιστεί, αλλά τελικά οι γιατροί τον προφύλαξαν ενόψει της συνέχειας, φοβούμενοι μήπως υπάρξει επιδείνωση στην κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται πως ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο Βούλγαρος φόργουορντ δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του για το νέο του συμβόλαιο.

Κέρδισε τις εντυπώσεις η κίνηση των Αγγελόπουλων

Άρεσε σε όλους τους παίκτες αλλά και γενικότερα στην ομάδα η κίνηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Επέκτειναν το συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ, επιβραβεύοντας τον παίκτη για την αγωνιστική του εξέλιξη. Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις η κίνηση αυτή, γιατί όλοι οι αθλητές έλαβαν το μήνυμα πως όποιος δουλεύει, βελτιώνεται και εξελίσσεται θα έχει κέρδος.

Άπαντες εμπέδωσαν πως η διοίκηση είναι δίπλα τους, πως τους παρακολουθεί και πως είναι έτοιμη να τους αγκαλιάσει ακόμη πιο ζεστά, εφόσον έρχονται επιτυχίες, εφόσον και οι ίδιοι δουλεύουν και βελτιώνονται.

Ήταν μία κίνηση που δίνει κίνητρο στον κάθε μπασκετμπολίστα ώστε να γίνει καλύτερος, όχι μόνο για δικό του καλό αλλά και για το καλό της ομάδας. Όπως αναφέραμε, επόμενοι στόχοι είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, ενώ θα έρθει και η ώρα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.