Oλυμπιακός: Μετά τον Βεζένκοφ παίρνουν σειρά Παπανικολάου-Σλούκας

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ, σειρά παίρνουν οι αρχηγοί της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας, με στόχο να μείνουν για πάντα στον Ολυμπιακό. 

Oλυμπιακός: Μετά τον Βεζένκοφ παίρνουν σειρά Παπανικολάου-Σλούκας

Το περσινό καλοκαίρι ήταν σχετικά ήσυχο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Αγγελόπουλοι είχαν φροντίσει να «δέσουν» τους περισσότερους παίκτες τους. Φέτος, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν. Υπάρχουν σημαντικά συμβόλαια που λήγουν και τα περισσότερα από αυτά οι Αγγελόπουλοι θέλουν να τα ανανεώσουν. Η αρχή για φέτος έγινε με την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σάσα Βεζένκοφ, επιβραβεύβοντάς τον για την τεράστια αγωνιστική του πρόοδο. Όμως, θα υπάρξει και συνέχεια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως επόμενοι στόχοι των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι οι δύο αρχηγοί της ομάδας. Ο λόγος για τους Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Αμφότεροι φέτος θα συμπληρώσουν 33 χρόνια ζωής και ουσιαστικά αυτό θα είναι το τελευταίο καλό τους συμβόλαιο. Και οι δύο έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να κλείσουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι, ενώ και οι δύο στο παρελθόν έδειξαν έμπρακτα τη ζεστή επιθυμία τους να φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα.

Είναι μέρος της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ, της χρυσής αναγέννησης του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, έχουν γράψει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα και οι πρόεδροι το ξέρουν.

Οι Αγγελόπουλοι δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι και θα επιχειρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα να «δέσουν» τους Σλούκα και Παπανικολάου για τα επόμενα χρόνια. Να τους κάνουν να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον τους.

Υπάρχει εξαιρετική σχέση μεταξύ διοίκησης και παικτών και το οικονομικό δεν πρόκειται να αποτελέσει θέμα. Ελεύθερος το καλοκαίρι μένει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά η υπόθεση θα απασχολήσει αργότερα τους «ερυθρόλευκους».