Πάντερ: «Είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα, μπορώ πάντα να πάρω τηλέφωνο τον Ομπράντοβιτς»

Ο Κέβιν Πάντερ αναφέρθηκε στη σχέση, αλλά και στην επικοινωνία που έχει με τον προπονητή του, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Πάντερ: «Είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα, μπορώ πάντα να πάρω τηλέφωνο τον Ομπράντοβιτς»

Ο Κέβιν Πάντερ έχει εξελιχθεί σε παίκτη-πρωταγωνιστή φέτος για την Παρτιζάν και σε δηλώσεις του τόνισε την καλή σχέση που έχει με τον προπονητή του, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: «Έχουμε εξαιρετική σχέση. Ο Ομπράντοβιτς είναι μοναδικός τόσο ως επαγγελματίας, όσο και ως άνθρωπος. Εκνευρίζουμε καμία φορά ο ένας τον άλλο; Οπωσδήποτε. Είμαι σίγουρος ότι εξοργίζεται κάποιες φορές με τις αποφάσεις που παίρνω στο γήπεδο, όπως κι εγώ. Έχουμε μια ειλικρινή σχέση, μια σπουδαία σχέση.

Είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα, μπορώ πάντα να τον πάρω τηλέφωνο και να του μιλήσω για οτιδήποτε θέλω, για το μπάσκετ, για τη ζωή, τα πάντα. Ο Ομπράντοβιτς είναι εκεί και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ βαθύτατα. Δεν έχω υπάρξει σε πολλές ομάδες σαν αυτή.

Είμαστε πολύ κοντά. Αστειευόμαστε, γελάμε, κάποιες φορές βγαίνουμε έξω. Περνάμε τις καλές και τις κακές στιγμές μαζί. Ο Ζακ ΛεΝτέι είναι ο πιο σταθερός μας παίκτης. Έχουμε επίσης τον Ματίας Λεσόρ, οποίος παίζει εξαιρετικά. Νομίζω ότι οφείλεται στην νοοτροπία και την αυτοπεποίθησή του».