Ντόρσεϊ: Κορυφώνεται η αγωνία - Στο «κόλπο» και ο Ολυμπιακός

Όσο περνούν ώρες, τόσο φουντώνουν τα σενάρια γύρω από την ομάδα που θα καταφέρει να αποκτήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. 

Ντόρσεϊ: Κορυφώνεται η αγωνία - Στο «κόλπο» και ο Ολυμπιακός

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποφάσισε να αφήσει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την περίφημη σύνταξη του ΝΒΑ.

Η απουσία του ομογενή γκαρντ στοίχησε στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κάλυψαν το κενό του με την απόκτηση του Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και η είδηση της αποχώρησης του Ντόρσεϊ από τους Μάβερικς πυροδότησε νέες φήμες.

Ο Ντόρσεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και μία από αυτές θα πρέπει να θεωρείται και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά κοιτάζει μόνο το ντέρμπι της Παρασκευής (30/12) με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού της εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα γύρω από την επιστροφή του Ντόρσεϊ.

Από την πλευρά του ο παίκτης θα περιμένει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (28/12) για να φανεί εάν κάποια ομάδα του ΝΒΑ θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψει στην Ευρώπη, εκεί όπου τον περιμένουν αρκετοί μνηστήρες.

Ήδη ξένα Μέσα κάνουν λόγο για πρόταση της Μονακό, ενώ δεν είναι μυστικό πως υπήρξαν επαφές ανάμεσα στον παίκτη και τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι. Οι Τούρκοι βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση του ταλαντούχου γκαρντ.

Παράλληλα ο Ντόρσεϊ βρίσκεται στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Παρτιζάν. Οι «ασπρόμαυροι» διέψευσαν τις φήμες, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πρότασης προς την πλευρά του παίκτη.

Στο ΝΒΑ πάντως αποδείχτηκε δύσκολη για εκείνον η κατάσταση και έπαιξε μόλις 3 παιχνίδια με τους Μάβερικς. Εγκαταστάθηκε στην G-League, όπου σε 17 παιχνίδια με τη θυγατρική ομάδα του Ντάλας είχε μέσο όρο 24,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ. Δεν του αρκεί αυτό όμως. Θέλει να είναι πρωταγωνιστής σε υψηλό επίπεδο. Και η Ευρώπη τού το παρέχει αυτό.