Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Ντόρσεϊ

Σε περίπτωση που ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτησή του. 

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Ντόρσεϊ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη μετά την είδηση πως ο Τάιλερ Ντόρσει έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς. Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Την ώρα μάλιστα που στον Πειραιά έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» το περασμένο καλοκαίρι ήθελαν διακαώς να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή γκαρντ, αλλά αυτός επέλεξε να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν ο Ντόρσεϊ επιμείνει σε αναζήτηση συμβολαίου στο ΝΒΑ ή αν θα σκεφτεί το σενάριο της επιστροφής του στη Γηραιά Ήπειρο.

Αν ο διεθνής γκαρντ με την Εθνική μας επιλέξει το δεύτερο, τότε είναι σίγουρο πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα κάνει τις κινήσεις και θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ντόρσεϊ ο οποίος όταν αποχώρησε από το ΣΕΦ είχε τονίσει πως αφήνει ανοιχτά την πόρτα.

Πάντως τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αφού και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας θα μπουν στο παιχνίδι της απόκτησης του.