Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 77-75: Οι δηλώσεις Πάρκερ - Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου

Οι δηλώσεις των Τι Τζέι Πάρκερ και Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Βιλερμπάν - Ολυμπιακός 77-75.

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 77-75: Οι δηλώσεις Πάρκερ - Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου

Η Βιλερμπάν νίκησε τον Ολυμπιακό με μεγάλη ανατροπή και 77-75 για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, με τους Τι Τζέι Πάρκερ και Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκονται σε διαφορετικά στοιχεία του παιχνίδιου στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις Πάρκερ:

«Έτσι είναι το μπάσκετ. Μπορεί να βρίσκεσαι με 20 πόντους πίσω, αλλά πάντα βρίσκεις τρόπο να κερδίσεις. Είπαμε κάποια πράγματα με τα παιδιά στα αποδυτήρια, να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Ήμασταν αθλητικοί και ανεβάσαμε την έντασή μας. Η άμυνα ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο».

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα:

«Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν επέμενε να θέλει τη νίκη και έπαιξε με πάθος μέχρι το τέλος. Ήταν τιμωρία για τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Σταματήσαμε να σκεφτόμαστε πως από την άμυνά μας θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Δώσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και η Βιλερμπάν έβαλε δύσκολα σουτ. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το τελειώσουμε νωρίτερα. Κάναμε πολλά λάθη στην προσέγγισή μας στο δεύτερο μέρος και γι αυτό χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Βιλερμπάν. Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».