Καλάθης: «Σουτάρω με αυτοπεποίθηση - Εξαιρετικός ο Ράντονιτς για τον Παναθηναϊκό»

Για την πρόσληψη Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το δικό του βελτιωμένο ποσοστό στα τρίποντα, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικ Καλάθης

Καλάθης: «Σουτάρω με αυτοπεποίθηση - Εξαιρετικός ο Ράντονιτς για τον Παναθηναϊκό»

Ο Καλάθης είναι φέτος... αγνώριστος από την περιφέρεια αφού σουτάρει με ποσοστό 54.5% από το τρίποντο, αποδίδοντας το στην αυτοπεποίθηση που νιώθει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Σχετικά με τη Φενέρ δήλωσε πως όλοι στην ομάδα είναι πεινασμένοι για διακρίσεις, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ντέγιαν Ράντονιτς, τονίζοντας την ανάγκη να τον αφήσει ο Παναθηναϊκός να δουλέψει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο basketnews.com:

Για τη μεταμόρφωσή του στο σουτ: «Απλά σουτάρω με αυτοπεποίθηση, ο coach Ιτούδης με παροτρύνει να σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος. Δουλεύω πολύ σκληρά, και πρέπει να ευχαριστήσω τον Ράντοβαν Τριφούνοβιτς (βοηθός του Ιτούδη) ο οποίος με βοηθάει καθημερινά να βελτιώσω το σουτ μου».

Για τους στόχους της Φενέρ: «Έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όλοι είναι πεινασμένοι και θέλουν να βελτιώνονται καθημερινά. Δεν έχουμε μ@@@κιες εδώ, το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη. Έχουμε πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα και αν συνεχίσουμε έτσι τότε θεωρώ πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί όταν έρθει η ώρα των play-offs».

Για τον Ράντονιτς και τον Παναθηναϊκό: «Προφανώς δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν. Ωστόσο, η κίνηση να προσλάβουν τον coach Ράντονιτς ήταν κομβική για εμένα, τον σέβομαι πολύ και τον θεωρώ εξαιρετικό στην δουλειά του. Θέλουν λίγο χρόνο, εάν αφήσουν τον Ράντονιτς να βάλει την φιλοσοφία του μέσα στην ομάδα τότε οι νίκες θα αρχίσουν να έρχονται».