Τι είπε ο Μποζίκας για την ένταση Μπαρτζώκα, Τρινκιέρι

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν αλλά και την ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης. 

Τι είπε ο Μποζίκας για την ένταση Μπαρτζώκα, Τρινκιέρι

Αναφερόμενος στην απόδοση του εξαιρετικού Βεζένκοφ αλλά και τις διαφορές που έχασε μέσα στο ματς ο Ολυμπιακός, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ο Βεζένκοφ έκανε πολλά πράγματα και πλέον δουλεύοντας ασταμάτητα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίζει και χωρίς τη μπάλα βοηθώντας σε πολλούς τομείς καθώς κατάλαβε πως πρέπει να συμμετέχει σε πολλούς άλλους τομείς στο ματς πέραν του σκοραρίσματος.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα δύσκολο ματς και δεν στεκόμαστε στις διαφορές που χάθηκαν γιατί σε μια τόσο δυνατή και ανταγωνιστική Ευρωλίγκα αυτά συμβαίνουν κι ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τέτοιες εις βάρος του διαφορές και έχει νικήσει! Φέτος έχουμε την πιο δυνατή Ευρωλίγκα και οι εκτός έδρας νίκες μπορούν να χαρακτηριστούν σημαντικές, όπου κι αν τις κάνουμε στην διοργάνωση».

Αναφορικά με το επεισόδιο στο τέλος του ματς, ανάμεσα στους δύο πάγκους, ο κ. Μποζίκας είπε:

«Πρόκειται για παρεξήγηση! Κάτι είπε ο Μπαρτζώκας προς τους διαιτητές και ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν νόμισε πως απευθύνονταν στον ίδιο! Τελικά αυτά ξεκαθάρισαν κι όλα καλά...».