Αταμάν: «Πρόκληση του σερβικού Τύπου ότι δεν έδωσα άδεια στον Μίτσιτς»

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της άρνησης συμμετοχής του Βασίλιε Μίτσιτς στην εθνική Σερβίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πήρε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως η απόφαση πάρθηκε από την ίδια την Εφές, χαρακτηρίζοντας πρόκληση όσα του καταλογίζει ο σερβικός Τύπος. 

Αταμάν: «Πρόκληση του σερβικού Τύπου ότι δεν έδωσα άδεια στον Μίτσιτς»

Ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα που προέκυψε με την άρνηση συμμετοχής του Βασίλιε Μίτσιτς στην εθνική Σερβίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πήρε ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επεσήμανε πως, ο ίδιος ο σύλλογος πήρε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας πρόκληση του σερβικού Τύπου όσα ανφέρθηκαν για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Αναντολού Εφές και της εθνικής ομάδας της Τουρκίας μιλώντας στο NTV Sport ξεκαθάρισε την κατάσταση, τονίζοντας πως η άρνηση να αγωνιστεί με την εθνική Σερβίας ο Μίτσιτς είναι απόφαση της Αναντολού Εφές και όχι δική του, φέρνοντας ως παράδειγμα το «απαγορευτικό» της Μπαρτσελόνα στον Νίκολα Κάλινιτς.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως: «Ως σύλλογος, ήμασταν εναντίον του να παίξει ο Μίσιτς στην εθνική ομάδα από την αρχή. Αλλά αργότερα, όταν ο Μίσιτς ήθελε να παίξει λόγω της πίεσης της εθνικής Σερβίας, δεν του επιτρέψαμε ως σύλλογος. Εμείς θέλαμε να δουλέψει με όλη την ομάδα πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ειδικά λόγω της απουσίας του Σέιν Λάρκιν.

Όπως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε άδεια στον Κάλινιτς να παίξει στην εθνική Σερβίας, δεν υπάρχει απόφαση που πάρθηκε εδώ με εθνικά συναισθήματα. Υπάρχει μια απόφαση που πήραμε ως Αναντολού Εφές. Η είδηση ότι "ο Εργκίν Αταμάν δεν έδωσε άδεια" είναι πρόκληση του σερβικού Τύπου»